Cupertino

Cupertino konsollbord

Cupertino

Cupertino konsollbord

En slank bordplate, slanke bein og et lett design gjør at Cupertino-konsollbordet passer perfekt i trange entreer, som ekstra oppbevaringsplass i en liten stue eller kanskje som et toalettbord på soverommet.
Bordplate
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
4 899,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 76 cm
  Lengde: 115 cm
  Bredde: 35½ cm
  Bordplate – tykkelse: 10 cm
  Høyde til bordplate: 64½ cm
  Maks vektbelastning: 30 kg

  Materialer

  Bordplate: melamine/sponplate
  Ben/base: solid eik

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert
  Ben/base: lakkert

  Designer

  ARDE

  Montering

  Vi anbefaler alltid at du følger monteringsanvisningen som følger med produktet du har kjøpt for å sikre riktig montering av produktet. Noen varehus tilbyr montering som en ekstra tjeneste du kan kjøpe. Kontakt ditt lokale varehus dersom du er interessert i dette.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700022T049CC58
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Designegenskaper

 • Design
  Beinas utforming kombinerer de forskjellige materialene fra bordplaten for et helhetlig og stilig utseende som gjør at bordet passer inn overalt.
 • Integrert oppbevaring
  Oppbevar alt du trenger og hold overflaten fin og ryddig ved hjelp av de integrerte oppbevaringsrommene.

Møt designeren

ARDE har en lidenskap for å skape design som er av maksimal verdi for brukeren. Inspirasjonen bak hans design baserer seg på fakta hentet fra livsstilstrender, brukerbehov, ny teknologi og nye arkitektoniske skaperverk. På bakgrunn av dette han lager vakre design med fantastisk funksjonalitet – og ofte med ny teknologi i tankene.

9D0EA571-A1F6-4F34-B877-1DF50CC97817

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E