Hvorfor BoConcept Business

Essensen i BoConcept Business er å skape de rette omgivelsene for dine partnere, ansatte, kunder og gjester.

Disse omgivelsene er utrolig viktige for ditt brand. De skaper det rette førsteinntrykket og understreker verdiene av din virksomhet. Med dyktige profesjonelle, så vel som møbler av flott design, høy kvalitet og med omfattende muligheter for tilpasning, kan vi hjelpe deg med å skape et flott sted å være. Et sted som feirer både miljøet inne og ute, og som passer både stilen din og budsjettet ditt.

  • Vi har mer enn 260 showrom i over 60 land. Den lokale kunnskapen betyr at vårt dedikerte team er perfekt plassert for å hjelpe deg ift dine behov og utfordringer.
  • Over 60 års erfaring med møbler og interiør betyr at BoConcept respekterer arv, men forstår hvor viktig det er å holde tritt med den hurtige endring som verden konstant er i.
  • Vår omfattende kolleksjon, modul baserte design og nesten uendelige muligheter for tilpasning betyr at det er enkelt å finne den perfekte løsningen for din virksomhet.
  • Våre erfarne profesjonelle interiør konsulenter kan skape komplette konsept som passer dine behov, eller integrere med både arkitekter og designere.

Hos BoConcept Business har vi ferdighetene, engasjementet og erfaringen for å kunne hjelpe deg med å gjøre det beste ut av plassen din.

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå