Business

DESIGNERE

Våre designere er internasjonale prisvinnere, og har mange års erfaring med å skape bestselgende møbler. De jobber direkte med oss for å gi deg stilige, høykvalitets- og funksjonelle møbler. Du finner ikke de designene de har laget for oss noe annet sted i verden.

Morten Georgsen har et talent for å arbeide med de rette dimensjoner og farger for å sikre at resultatet alltid vil bli vakkert.

Henrik Pedersen er designeren bak mange ikon designs slik som Imola stolen og Adelaide stolene, så vel som mange bord og lamper.

ARDE har en lidenskap for bruk av ny tekonologi for å skape designs som ikke bare er vakre, men som også gir maks verdi for brukeren.

Anders Nørgaard har et spesielt talent når det kommer til å designe modul sofa systemer og komfortable, slående lenestoler.

Karim Rashid

Karim Rashid er en av de mest kreative møbel designere av hans generasjon. Hans nydelige Ottawa spisestue sett for BoConcept vant en Red Dot Award. 

Les mer

Frans Schrofer våger å bruke lekne og distinktive detaljer som gjør at hans designs skiller seg ut, uten å gå på kompromiss med komfort og funksjon.

Oki Sato fra nendo design studio er designeren bak a en unik origami inspirert møbel kolleksjon for BoConcept som heter fusion.