Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
- 20% på utvalgte produkter
Como

Como hylle

Nytt produkt
Como

Como hylle

Løs oppbevaringsbehovene dine med skulpturell skjønnhet. De geometriske formene på hyllen Como, lar deg vise skattene dine på en grasiøs måte og i en unik komposisjon.
Materiale
Størrelse

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 1 729,00
2 189,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 62 cm
  Bredde: 57 cm
  Dybde: 21½ cm
  Maks vektbelastning: 15 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Kan monteres i ulike retninger

  Materialer

  Hylle: melamine/sponplate
  Bakplate: melamine/sponplater

  Overflate/finish

  Hylle: lakkert
  Bakplate: lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  340071000008008
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Snu den opp ned
  Como-hyllen er reversibel som lar deg montere den for å passe interiøret ditt.
 • Slank konstruksjon
  Hyllen er lagd i et tynt, holdbart materiale, som muliggjør en slank og elegant design-linje, og en sterk konstruksjon for bøker og tilbehør.
 • Miks og match
  Comos organiske form gjør det enkelt å integrere den i interiøret og la den bli en del av veggen din. Match den med annen oppbevaring for å skape et unikt uttrykk.

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

B9AA0302-E9C4-4A4C-B395-790B1DD43DBC

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831