DESIGN SALE - 20% rabatt på hele kolleksjonen Les mer
Chiva

Chiva funksjonelt sofabord med oppbevaringsplass

Bordplate
Bein

Personnaliser vos meubles

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Som vist 7 439,00
5 951,20
Dette moderne sofabordet er rendyrket funksjonalitet pakket inn i flott design. Skjul fjernkontroller, magasiner, ladere og ledninger i hjertet av Chiva sofabord, med sin smarte, integrerte oppbevaringsløsning. Eller hev den tynne bordplaten for å oppnå den perfekte høyden for ettermiddagsteen. Det har slanke metallbein som fremhever det rene og lette designet, samtidig som at sofabordet er lavt plassert for en mer avslappet stil.
 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 32½/44½ cm
  Utvidet høyde: 44½ cm
  Lengde: 81/102 cm
  Utvidet lengde: 102 cm
  Bredde: 115/134½ cm
  Utvidet bredde: 134½ cm
  Bordplate – tykkelse: 12 cm
  Høyde til bordplate: 21 cm
  Maks vektbelastning: 20 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Med innebygt oppbevaring
  • Bordplate kan heves for bruk i en høyere posisjon

  Materialer

  Bordplate: valnøtt finer/sponplate/glass
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert
  Ben/base: lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Vi anbefaler alltid at du følger monteringsanvisningen som følger med produktet du har kjøpt for å sikre riktig montering av produktet. Noen varehus tilbyr montering som en ekstra tjeneste du kan kjøpe. Kontakt ditt lokale varehus dersom du er interessert i dette.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700094AD095938
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

 • Chiva
 • Chiva
 • Chiva
 • Chiva
 • Chiva
BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E