Carlton

Carlton puff

Carlton

Carlton puff

Den delikate basen og den tykke puten på Carlton puffen har hentet inspirasjon fra 60- og 70-tallets møbeldesign, og tilfører et subtilt retropreg til hjemmet ditt. De ekstra myke putene gir ultimat komfort, enten du bruker den som sjeselong kombinert med Carlton sofaen din, eller som et sted å legge føttene høyt.
Møbeltrekk
Bein – stil

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
10 590,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 43 cm
  Bredde: 93 cm
  Dybde: 70 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: 79% bomull 21% polyester
  Ben/base: stål
  Armlen: topp: 30 kg/m3 PUR skum, inni: 30 kg/m3 PUR skum, utenpå: 16 kg/m3 PUR skum
  Rygg: 16 kg/m3 polyuretan skum
  Ryggpute: Fiber baller
  Ramme: Heltre, sponplater, kryssfiner, hardboard
  Sete: 35 kg/m3 HR, fiber baller
  Suspensjon: Nozag fjærer

  Overflate/finish

  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Anders Nørgaard

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4170075AA422257
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Retro stil
  Inspirasjonen bak Carlton finner vi på slutten av 60-tallet og det tidlige 70-tallet. Kombinert med moderne komfort gir dette en sofa med et moderne og tidløst utseende som passer de moderne trendene.
 • Ekstra myk
  Myke puter gir utmerket sittekomfort, og gjør sofaen meget komfortabel.
 • Horisontalt utseende
  Carlton-sofaen er bygget på en sterk ramme som gir en slank, slitesterk struktur som forbedrer det horisontale utseendet.
 • En avslappet atmosfære
  Designeren Anders Nørgaard har brukt store og myke puter for å skape en innbydende utseende og en avslappet atmosfære.
 • Helhetlig utseende
  De skrå beina som kommer i to forskjellige farger, understreker stilen og lar deg koordinere stilen med mer enn 100 forskjellige stoffer og skinnalternativer. I våre butikker er vårt dyktige personale klare til å hjelpe deg å finne den beste løsningen.

Møt designeren

Anders Nørgaard er en av de få moderne, danske designerene som har mottatt internasjonale priser og anerkjennelse. Han har et unikt talent for design av modulbaserte sofakonsepter som ser bra ut uansett hvordan du setter dem sammen. Anders Nørgaard er designeren bak mange av våre moderne sofaer og populære lenestoler.

1A3CE99D-B3AD-492A-AA9D-661FF9600DA3

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E