Bouquet

Bouquet trykk på lerret

Bouquet

Bouquet trykk på lerret

"Jeg har alltid hatt en fascinasjon for de dystre, stillferdige maleriene til de barokke, nederlandske malerne, kombinert med en kjærlighet til alle ting som er mørkt og romantisk viktoriansk. "Bouquet" er et visuelt kjærlighetsbrev til tidsepoker som har vært ,så vel som de tidløse gestene av hengivenhet symbolisert med gaven av blomster. Fotografiet har blitt forent med antikk, falmet papir, for å bringe sammen fortid og nåtid, og spiller på temaet klassisk kjærlighet i en tid der streng minimalisme ofte er favorisert fremfor blomstrende farger." – Kunstner Lise Ulrich
Add to cart options
4 559,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 160 cm
  Bredde: 110 cm

  Materialer

  Farger: Blå/gult
  Materialer: MDF (fiberplate med middels tetthet)/kanvas

  Vedlikeholdsinstrukser

  • Støvtørk med en tørk klut ved behov

  Designer

  Lise Ulrich, Danmark

  Montering

  Dette produktet krever ingen montering. Bare pakk opp og nyt!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  104011030910
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Se 2018 katalogen

Tiden er nå. Ditt øyeblikk. På hver eneste side i BoConcept katalogen 2018 finnes det en sjanse til å endre livet ditt. Å forvandle hjemmet ditt. Bla i sidene i 2018-katalogen her og bli inspirert til å gripe øyeblikket ditt!

B518D5E1-EF0F-44CF-8A88-E13208CCDC66

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E