Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
- 20% på utvalgte produkter
Bornholm

Bornholm sofabord

Bornholm

Bornholm sofabord

Skandinavia, her kommer vi! Med en casual “chicness”, vil Bornholm sofabord bringe Norden til deg. Dette sofabordet er designet med en tynn, rund bordplate og tre skrånende bein, og det vil passe inn i enhver stue samt tilføre en lett og tilbakelent atmosfære.
Størrelse
Bordplate
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 1 469,00
2 729,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Diameter: 90 cm
  Høyde: 48 cm
  Bordplate – tykkelse: 2 cm
  Høyde til bordplate: 46½ cm
  Maks vektbelastning: 20 kg

  Materialer

  Bordplate: /MDF (fiberplate med middels tetthet)

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert
  Ben/base: lakkert

  Designer

  BoConcept Design Team

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  370016200059117
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Vær kreativ
  Plasser to bord sammen og la de ulike størrelsene og høydene utfylle hverandre. Eller plasser bare ett, for å skape et enkelt og rent uttrykk. Kombinér farger og materialer, eller hold det enkelt – med Bornholm, får du være kreativ.
 • Marmorutseende
  Det lille bordet kommer også med vakkert marmorutseende som forbedrer designen i den skandinaviske stilen. Marmorutseendet er laget av høytrykkslaminat, som oftest brukes på benkeplater til kjøkken. Dette materialet gir derfor både et flott utseende og har en ripebestandig og holdbar overflate.
 • Ikke bare et salongbord
  Den lille versjonen av Bornholm-bordet kan brukes til flere formål, for eksempel som sidebord eller nattbord.

Se 2020 katalogen

Tiden er nå. Ditt øyeblikk. På hver eneste side i BoConcept katalogen 2020 finnes det en sjanse til å endre livet ditt. Å forvandle hjemmet ditt. Bla i sidene i 2020-katalogen her og bli inspirert til å gripe øyeblikket ditt!

76B7274C-C659-4A3B-A8AE-299D66E86034

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831