Bordeaux

Bordeaux konsollbord

Add to cart options
3 279,00
På jakt etter noe annet? Besøk en av våre butikker, og vi hjelper deg å finne akkurat det du leter etter.
124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53
"Bordeaux konsollbord – enkelt, minimalistisk design med en ny vri. Bordeaux er preget av rene linjer og en lys struktur, og gjør funksjonalitet og fleksibilitet til noe vakkert. Utnytt plassen i gangen med dette konsollbordet; plasser det bak sofaen din eller la det romme bøkene, papirene og andre enheter tilhørende hjemmekontoret ditt. "
 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 60½ cm
  Lengde: 125 cm
  Bredde: 32 cm
  Bordplate – tykkelse: 3 cm
  Høyde til bordplate: 60½ cm

  Materialer

  Bordplate: melamine/MDF (fiberplate med middels tetthet)
  Leg/base: stål

  Finish

  Bordplate: lacquered
  Leg/base: powder coated

  Monteringsveiledning

  Montering

  Dette produktet krever noe montering. Det er litt komplisert, så vi anbefaler at du drar fordel av vår profesjonelle monteringsservice. Våre erfarne medarbeidere vil levere produktet hjem til deg, sette det sammen, plassere det akkurat der du vil ha det og ta med seg emballasjen når de drar. På den måten trenger du ikke gjøre annet enn å kose deg med ditt nye møbel!

  Designer

  Morten Georgsen

  Varenummer

  370063100008022
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

 • Bordeaux
 • Bordeaux
 • Bordeaux
 • Bordeaux
 • Bordeaux
 • Bordeaux