Bli en del av teamet

Det finnes mange typer stillinger i BoConcept, men der som er felles for alle stillingene at vi alle jobber ut ifra et felles verdisett. Disse verdiene er integreret i våres arbeidsliv og er grunnleggende for måten vi daglig tar beslutninger på.

BoConcept åpner hele tiden nye Brand Stores rundt i verden, noe som betyr at vi alltid søker etter nytt, dynamisk og kompetent personal.

Vi har bruk for personal som er service-minded og utadvendte. Ansvarlige, selvstendige og entusiatiske i måten de arbeider på. Individualister, som kan identifisere seg med både konseptet og vårt corporate image.

På hovedkontoret fokuserer vi på å supporte Brand Stores i hele verden. Derfor har vi bruk for ansatte som har viljen og kompetansen til konstant å utvikle bedriften. Dette gjelder både innenfor marketing, innkjøp, produktutvikling, HR, leverandør kjeden m.m. Vi ønkser å skape et miljø hvor det er fokus på utvikling og hvor vi alltid er et skritt foran. 

Akkurat nå søker vi etter medarbeidere i:

BESTILL GRATIS KATALOG HER

NESTE ÅR. UTE NÅ.

BoConcept Design katalogen 2017 er ute nå! 164 sider med nye produkter, inspirerende interiør, innovative løsninger og nøkkel trendene for året som kommer.

Bestill din gratis katalog