Møt Morten Georgsen

Morten Georgsen designer stilige møbler med flere funksjoner. Han er dedikert til å bringe sin danske arv til et internasjonalt publikum, og lykkes i dette ved å fokusere på å optimalisere produksjonsprosessen og gjøre det kostnadseffektivt uten å ødelegge utseende. Som Morten sier: 'Hva er vitsen med vakker design hvis det aldri får bred aksept? Ved slutten av dagen er møblering et praktisk behov som vi alle har, og i den forstand, fortjener vi alle god stil og kvalitet som fungerer.'

Copenhagen veggsystem

Copenhagen veggsystem er den nyeste stjernen fra Morten Georgsen. Med rene linjer og endeløse tilpasningsmuligheter kan Copenhagen tilpasses  alle behov og alle rom. Så fleksibelt som det er vakkert, skildrer Copenhagen veggsystem Morten Georgsen's filosofi perfekt, du trenger ikke gå på akkord med skjønnhet for å ha funksjonelle møbler 

Utforsk Copenhagen

Funksjonell design er ofte skapt på kompromiss med det vakre. Hvorfor - når du kan ha få begge deler?

Milano spisebord
Gå fra en uformell familie middag til et middagsselskap for 8 personer med nydelige Milano spisebord med innebygde tilleggsplater.

Chiva sofabord
Når du har begrenset med plass må møblene dine utnytte plassen godt, uten å gå på kompromiss med stilen. Chiva sofabord er ikke bare funksjonelt, det er vakker design også.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå