Møt Henrik Pedersen

Henrik Pedersen var ferdig utdannet som motedesigner i 1990, men bruker sin utdanning for å utforske hele spekteret av design. Hans interesse for matematikk sammen med sin brede erfaring gir ham en intuitiv evne til raskt å måle om et nytt design vil fungere eller ikke. 'Erfaring og kunnskap hjelper, men forskjellen ligger i hvordan du bruker den. God, sunn fornuft og en lidenskap for håndverket vil ta deg langt.'

Den luksuriøse Hampton sofaen

Henrik Pedersen har skapt en av de mest luksuriøse sofaer til dags dato, med komfort og skjønnhet i like mål. Henrik ønsket Hampton sofaen til å være en stor og komfortabel loft-sofa, men uten det klumpete utseende. Basen er lav og godt platet på jorda, mens de individuelt justerbare ryggputene skape en visuell effekt, og har sine referanser til New York City's skyline. Hampton er selvfølgelig modulbasert og tilgjengelig i hele vårt utvalg av tekstiler og hud. Videre muligheter for innebygd oppbevaring gjør det enkelt for deg å ha alt innen rekkevidde.

Oppdag Hampton

Jeg blir inspirert av å se ting på nært hold. Små detaljer kan utvikle seg til å bli et komplett produkt.

Imola stol
De vakre formene og de komfortable kurvene på Imola stolen var inspirert av linjene på en tennisball og den har blitt et virkelig ikon.

Adelaide stol
Med en buet skjønnhet, fantastisk komfort og nesten uendelige muligheter, vil Adelaide stolen passe inn i hvilken som helst spisestue, hjemmekontor, terrasse eller lounge område.

Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget