Møt Frans Schrofer

Frans Schrofer har vært den ledende av nederlandske møbeldesignere de siste tre tiårene. Han beskriver sine veiledende prinsipper som "å skape verktøy for å leve", og hans varemerke er moderne design med en vri. Som sønn av den berømte abstrakte maleren Willem Schrofer, vokste Frans opp i et kreativt miljø, og i dag driver han et av de mest innovative design hus i Nederland, Studio Schrofer, sammen med sitt multi-disiplinerte design team. 

Athena recliner stolen

Frans Schrofer designet Athena som en privat sted å flykte til, hvor du kan lene deg tilbake og slappe av etter en lang dag mens de myke formene omfavner kroppen din og gir deg optimal støtte. Athena er lettere og mer moderne enn de fleste andre recliner stoler og vil utfylle ethvert rom i huset uten å dominere det. Med Athena recliner har Frans Schrofer igjen skapt et fantastisk vakkert møbel med ekstraordinær komfort. 

Se alle Frans' designs

Jeg lager uventede former og gjør ukonvensjonelle tilnærminger, fremdeles med funksjon og estetikk i tankene, så vel som ergonomi.

Nice sofa
Nice sofaen er en moderne klassiker med unike hexagonale armlen og fantastisk komfortable puter som inviterer deg til å lene deg tilbake og slappe av.

Fleksibel levering og montering
24 måneders garanti
Multifunksjonelt design
Spesiallaget