Møt Frans Schrofer

Frans Schrofer har vært den ledende av nederlandske møbeldesignere de siste tre tiårene. Han beskriver sine veiledende prinsipper som "å skape verktøy for å leve", og hans varemerke er moderne design med en vri. Som sønn av den berømte abstrakte maleren Willem Schrofer, vokste Frans opp i et kreativt miljø, og i dag driver han et av de mest innovative design hus i Nederland, Studio Schrofer, sammen med sitt multi-disiplinerte design team. 

Athena recliner stolen

Frans Schrofer designet Athena som en privat sted å flykte til, hvor du kan lene deg tilbake og slappe av etter en lang dag mens de myke formene omfavner kroppen din og gir deg optimal støtte. Athena er lettere og mer moderne enn de fleste andre recliner stoler og vil utfylle ethvert rom i huset uten å dominere det. Med Athena recliner har Frans Schrofer igjen skapt et fantastisk vakkert møbel med ekstraordinær komfort. 

Se alle Frans' designs

Jeg lager uventede former og gjør ukonvensjonelle tilnærminger, fremdeles med funksjon og estetikk i tankene, så vel som ergonomi.

Nice sofa
Nice sofaen er en moderne klassiker med unike hexagonale armlen og fantastisk komfortable puter som inviterer deg til å lene deg tilbake og slappe av.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå