Møt Anders Nørgaard

Anders Nørgaard forblir alltid tro mot sin danske design arv som var en veldig stor del av hans egen oppvekst og utdanning. 'Jeg vokste opp med funksjonalisme og håndtverk. Danske arkitekter fra 50- og 60-tallet var venner av foreldrene mine, og blant mine lærere ved School of Architecture. 'Mens møbler må fungere og passe inn i ditt daglige liv, skal det fortsatt se vakkert ut. 'Funksjonalitet kan overprøve skjønnhet, men hvis du tenker utenfor boksen og tar hensyn til de små detaljene, oppnår du et raffinert og karakteristisk uttrykk.'

Osaka sofa

Osaka er en av våre bestselgere og for så mange gode grunner. Osaka er en klassisk og elegant sofa som ser fantastisk ut fra alle vinkler, og kan tilpasses dine behov. Anders Nørgaard har et unikt talent for å designe modulære sofaer, som Osaka, som ser flott ut uansett hvordan du setter dem sammen. Så om du trenger en liten 2 seter sofa for en ett-roms leilighet, eller en stor hjørnesofa for en stor familie, vil Osaka gjøre jobben briljant. 

Se Osaka sofaer

Jeg elsker sofaer. De utgjør det ideelle utgangspunkt i de fleste hjem og de er heltene i stua

Carmo sofa
Den iøyefallende Carmo sofaen er det perfekte møbelet for å virkelig gi stuen det riktige uttrykket med sitt kubistiske, minimalistisk utseende og komfortable seter.

Ogi stol
De myke kronblad-lignende formene gir Ogi stolen en delikat skjønnhet som vil tilføre eleganse til stua uten å dominere den.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå