Møt våre designere

Vi jobber med noen av de mest respekterte designerne i Danmark og lenger unna. De er alle prisbelønte eksperter, noe du også bør forvente. Men mye viktigere er kanskje vår felles tolkning av god design: elegant, godt vurderte produkter som gjenspeiler tiden vi lever i og forbedrer våre liv.

 

Som de kreative bak vår kolleksjon, stoler vi helt og fullt på dem. Og med over hundre stoffer og skinntyper, og en rekke materialer, farger og tilpasningsmuligheter, kan du stole på vår design for å berike hjemmet ditt.

Morten Georgsen har et talent for å arbeide med de rette dimensjoner og farger for å sikre at resultatet alltid vil bli vakkert.

Henrik Pedersen er designeren bak mange ikon designs slik som Imola stolen og Adelaide stolene, så vel som mange bord og lamper.

ARDE har en lidenskap for bruk av ny tekonologi for å skape designs som ikke bare er vakre, men som også gir maks verdi for brukeren.

Anders Nørgaard har et spesielt talent når det kommer til å designe modul sofa systemer og komfortable, slående lenestoler.

Karim Rashid

Karim Rashid er en av de mest kreative møbel designere av hans generasjon. Hans nydelige Ottawa spisestue sett for BoConcept vant en Red Dot Award. 

Les mer

Frans Schrofer våger å bruke lekne og distinktive detaljer som gjør at hans designs skiller seg ut, uten å gå på kompromiss med komfort og funksjon.

Oki Sato fra nendo design studio er designeren bak a en unik origami inspirert møbel kolleksjon for BoConcept som heter fusion.