Møt våre designere

Våre designere lager design som fungerer, og de tenker alltid på deg. De er alle dedikerte til urban livsstil og funksjonalitet, men omfavner sin egen bakgrunn, idéer og tilnærminger når de skaper alle de vakre designmøblene med internasjonal appell - eksklusivt for BoConcept. 

 

Møt våre designere og se noe av deres intelligente og innovative arbeid.

Morten Georgsen har et talent for å arbeide med de rette dimensjoner og farger for å sikre at resultatet alltid vil bli vakkert.
Henrik Pedersen er designeren bak mange ikon designs slik som Imola stolen og Adelaide stolene, så vel som mange bord og lamper.

ARDE

ARDE har en lidenskap for bruk av ny tekonologi for å skape designs som ikke bare er vakre, men som også gir maks verdi for brukeren.

Les mer

Anders Nørgaard

Anders Nørgaard har et spesielt talent når det kommer til å designe modul sofa systemer og komfortable, slående lenestoler.

Les mer

Frans Schrofer

Frans Schrofer våger å bruke lekne og distinktive detaljer som gjør at hans designs skiller seg ut, uten å gå på kompromiss med komfort og funksjon.

Les mer

Enkelhet og funksjonalitet are BoConcept sine kjerne verdier. Funksjonell design skapes ofte på kompromiss med det vakre. Hvorfor - når du kan få begge deler?
- Morten Georgsen

Karim Rashid er en av de mest kreative møbel designere av hans generasjon. Hans nydelige Ottawa spisestue sett for BoConcept vant en Red Dot Award.
Oki Sato fra nendo design studio er designeren bak a en unik origami inspirert møbel kolleksjon for BoConcept som heter fusion.

Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget