Etiske retningslinjer

Alle BoConcepts underleverandører skal følge våres etiske retningslinjer for å sikre at BoConcepts produkter fremstilles med respekt for de ansattes rettigheter.

Formålet med det etiske regelsettet er å sikre at BoConcepts underleverandører driver deres virksomhet i overensstemmelse med internasjonale anerkjente standarder for menneskerettigheter, arbeidsforhold og miljø. BoConcept følger prinsippene i disse retningslinjene og forventer, at underleverandører gjør det samme. Innholdet er basert på relevante konvensjoner fra ILO (International Labour Organisation) og FN.

Formålet med de etiske retningslinjene er ikke å avbryte ethvert samarbeid med underleverandører som ikke overholder det, men derimot å hjelpe underleverandørerne med å forbedre deres sosiale og miljømessige standarder. BoConcept er derfor villig til å arbeide med underleverandører, slika at de klarer å overholde retningslinjene. Vi vil dog ikke forsette et samarbeid med en underleverandør, hvis overholdelse av retningslinjenene ikke viser seg å være mulig. Vi vil heller ikke gjøre forretninger med en underleverandør, som overtrer de fundamentale menneskerettighetene.

BoConcept sine etiske retningslinjer er:

 • Lovkrav
 • Ansettelsesforhold
  - Barnearbeid
  - Tvangsarbeid
  - Disiplineringspraksis
  - Frihet til faglig organisering og kollektiv forhandling
  - Diskriminering
  - Arbeidstid og lønn
  - Respekt for kulturelle verdier

 • Arbeidsmiljø og -sikkerhet
 • Miljøhensyn
 • Ledelsens plikter, overvåkning og håndhevelse
 • Manglende overholdelse
 • Ledelsesansvar

Last ned BoConcept sine etiske retningslinjer (Engelsk)

BESTILL GRATIS KATALOG HER

NESTE ÅR. UTE NÅ.

BoConcept Design katalogen 2017 er ute nå! 164 sider med nye produkter, inspirerende interiør, innovative løsninger og nøkkel trendene for året som kommer.

Bestill din gratis katalog