Vi er ikke en vanlig møbelbutikk. Vi er ikke som alle andre. Vi har jobbet med interiørdesign i mer enn 60 år. Vi i BoConcept har et sterkt trosfundament som gjenspeiler seg i alt vi gjør. I designen vår. I respekten for vår danske arv. I alle de 64 landene du finner butikkene våre. Og i relasjonen vår til deg.

 

Our set of beliefs

En sofa skal aldri være
egosentrisk

Du er midtpunktet i din verden. Ikke møblene dine. Vi hjelper deg å utnytte plassen hvis du har lite av den. Eller tilpasser møblene dine perfekt hvis du har et stort hus med mange kriker og kroker. Hos BoConcept kan du selv velge design, størrelse, form, farge og materialer. Konseptet vårt handler om deg, hjemmet ditt og din egen helt personlige smak.

 

Dansk design er ikke bare for
dansker

Dansk design er arven vår - men arv betyr ingenting hvis den ikke balanseres med innovasjon og nye ideer. BoConcept har tatt danske designertradisjoner ut i verden og de store byene, hvor vi har skapt vårt eget preg. Vi kaller det Urban Danish Design. Komforten og enkelheten i dansk design har fått selskap av storbyens urbane stil.

 

Our set of beliefs

Luksus trenger ikke være dyrt

Vi lever i en verden hvor vi ofte må velge. Mellom dyr design for overklassen og billige, enkle møbler. Vi i BoConcept elsker å skape møbler som kombinerer følelsen av luksus - både i kvalitet, design og materialer - med en overkommelig pris man har råd til. Vi liker å skjemme deg bort med masse valuta for pengene. Det er faktisk så enkelt. Og akkurat slik det skal være.

 

Iingen liker å kjøpe møbler fra en
arrogant snobb

Mange butikker snakker om service. Vi snakker om respekt - og vi lever slik vi snakker. Respekt for hjemmet ditt, ønskene dine, ideene dine, og ikke minst, respekt for deg. Medarbeiderne våre gir ikke opp før du er 100% fornøyd - de vet hva som er viktig. Flott design og arroganse er et umake par - som vi aldri ville ha invitert på kaffe.

 

Our set of beliefs

Ingen grunn til bekymring

Passer sofaen til bordet? Fungerer teppet sammen med bordet? Hvilken farge passer til stoffet på stolen? Det er en grunn til at 'concept' er en del av navnet vårt. Vi har gjort arbeidet for deg - hvor vi har gjennomgått alle bekymringene for om ting passer sammen eller ikke. Alt du trenger å gjøre, er å få veiledning og råd fra interiørdesignerne våre. BoConcept handler om å skape helhet i hjemmet ditt. Slik at du kan nyte et harmonisk interiør - år etter år.

 

Temmelig trist hvis du føler deg
ukomfortabel i en vakker stol

Hva er vitsen med en flott sofa hvis den tar knekken på ryggen din? Eller stoff som er for delikat til å kunne brukes? Eller hva er poenget med et design så fancy at du ikke skjønner hvordan det fungerer? BoConcept sitt design tar seg ikke bare bra ut - det fungerer også i hverdagen. Designerene våre tenker ikke bare på seg selv - men på deg. Dermed skaper de design som tar seg bra ut, uten at du havner i skyggen.

 

Our set of beliefs

Vi ønsker ikke å være
unge igjen. Ikke et sekund

Det er fint å være ung, ny og uskyldig. Men ikke å være naiv, uerfaren og forvirret. BoConcept har skapt Urban Danish Design since 1952. Vi har lært leksene våre gjennom tre generasjoner. Håndtverket, kvaliteten og konseptet er ferdig utviklet - slik at vi kan bruke tiden vår på å fokusere på deg. Tidene endrer seg, og det gjør kanskje du også, men BoConcept sitt design-DNA skal ikke endres. Aldri.

Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget