BoConcept er navnet på Danmarks mest globale møbelkjede med mer enn 250 utsalgssteder i over 60 land verden rundt.

Brennende engasjement

Engasjement og nøyaktighet er det som driver menneskene bak BoConcept, uansett om de designer en veggreol, leder et team eller driver en butikk. Vårt felles mål er å gjøre moderne design møbler tilgjengelig for den moderne kunden.

Våre møbler og accessories

Vi tilbyr skreddersydde, koordinerte og rimelige designmøbler og accessories. Skreddersydde fordi våre produkter kan tilpasses til kundens behov og ønsker. Koordinert fordi vi har et helhetsbilde i utviklingen og designet i vårt sortiment. Designmøbler fordi vi er et designfirma med våres egne designere. Rimelig fordi vi vil skjemme bort kundene våre ved å gi dem mye for pengene.

Butikker og Studioer

Besøk en av våres butikker verden rundt og få profesjonell rådgivning om hvordan du kan innrede ditt hjem. I BoConcept er vi engajserte i det vi selger og er stolte av å finne det beste resultatet for kunden. Vi har dyktige selgere som er like intressert i interiør og design som deg. Deres design og produktkunnskap kan hjelpe deg til å gjøre det beste valget for ditt hjem.

Våres første BoConcept Brand Store åpnet i Paris 1993. Alle butikkene er plassert på velbesøkte plasser, mens BoConcept Inspiration Stores er plassert på lett tilgjengelig og sentrale steder. Studioene, som er plassert i andre møbelbutikker, finnes i nesten alle landene vi er representert. Finn din nærmeste butikk.

Bli en av oss

For mer informasjon om hvordan du åpner din egen BoConcept butikk, sjekk franchise siden.

Kontakt

Vil du vite mer om BoConcept, kontakt oss:

BoConcept A/S
Fabriksvej 4
6870 Ølgod
Denmark

Tel +45 7013 1366
Fax +45 9626 7216

Email boconcept@boconcept.com

Fleksibel levering og montering
5 års reklamsjonsrett på møbler
Multifunksjonelt design
Spesiallaget