Blue mist

Blue mist Kunst på papir

Blue mist

Blue mist Kunst på papir

Kunsttrykket Blue mist er en del av en serie på syv individuelle kunsttrykk, som spenner seg fra portrettsammenblandinger til nesten abstrakte nærbilder av fjær, planter og natur. Selv om motivene er ulike, er deres samhørighet understøttet av en enhetlig overliggende blå- og grønnaktig fargetone. En melankolsk, drømmeaktig stemning og en stram beskjæring kombinerer motiver i et sterkt, sensuelt uttrykk. Heng Blue mist-kunsten alene eller sammen med et av de seks andre motivene; "Josefine", "Lady 1", "Willow", "Magnolia II", "Flower study 5", "Blue Mist" og "All About Colors".
Add to cart options
239,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 20 cm
  Bredde: 20 cm
  Dybde: 2 cm

  Materialer

  Farger: Blå/grønn/offwhite
  Materialer: Glass/papir/tre

  Designer

  BoConcept Design Team

  Montering

  Dette produktet krever ingen montering. Bare pakk opp og nyt!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  104011031364
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Se 2018 katalogen

Tiden er nå. Ditt øyeblikk. På hver eneste side i BoConcept katalogen 2018 finnes det en sjanse til å endre livet ditt. Å forvandle hjemmet ditt. Bla i sidene i 2018-katalogen her og bli inspirert til å gripe øyeblikket ditt!

B518D5E1-EF0F-44CF-8A88-E13208CCDC66

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E