Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
Bermuda

Bermuda puff

Nytt produkt
Bermuda

Bermuda puff

Bermuda puffens størrelse gjør den perfekt som uformell sitteplass, et sted å legge føttene, eller til og med som sofabord. Med et mykt, trekantet design og en nesten puteaktig fremtoning, kan man forstå hvorfor Bermuda puffen har fått navnet sitt – du kan lett forsvinne i dette stilige triangelet.
Møbeltrekk
Størrelse

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 3 199,00
6 339,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 37 cm
  Bredde: 76 cm
  Dybde: 76 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: 100% bomull
  Ramme: Sponplater, heltre, papp

  Designer

  Anders Nørgaard

  Montering

  Dette produktet krever ingen montering. Bare pakk opp og nyt!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  498090443114
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Inspirert av et stempel
  Skammelens form er inspirert av stempelet i den unike Wankel-motoren, som har blitt brukt i biler, motorsykler og fly. Denne formen gjør at du kan sitte bekvemt på skammelens alle tre hjørner.
 • Stor overflate
  Den store overflaten på Bermuda gjør ikke bare skammelen koselig – den gir ekstra sitteplasser for gjester.
 • Designdetaljer
  Den organiske formen og sømmene gir et spennende utseende som vil live opp rommet ditt. Stempel-formen gjør det mulig for deg å sitte på et av hjørnene og samtidig ha plass til beina.
 • 3 størrelser
  Bermuda kommer i tre forskjellige størrelser, slik at du kan sette sammen, og tilpasse størrelse og møbeltrekk til ethvert rom og formål.

Møt designeren

Anders Nørgaard er en av de få moderne, danske designerene som har mottatt internasjonale priser og anerkjennelse. Han har et unikt talent for design av modulbaserte sofakonsepter som ser bra ut uansett hvordan du setter dem sammen. Anders Nørgaard er designeren bak mange av våre moderne sofaer og populære lenestoler.

56BB86DB-2BC2-49D1-9456-07BB4602E307

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831