Basel

Basel sidebord

Basel

Basel sidebord

Den rå skjønnheten av tre og synlige "grains" møter den arkitektoniske skjønnheten av skarpe linjer og mørkt metall i det spesielle Basel bordet. Bruk designet på bena og sett Basel sammen med ditt arrangement av sofaborder, eller bruk det alene som et sidebord.
Størrelse
Bordplate
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
2 439,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Diameter: 51 cm
  Høyde: 46½ cm
  Bordplate – tykkelse: 2 cm
  Høyde til bordplate: 44½ cm
  Maks vektbelastning: 5 kg

  Materialer

  Bordplate: valnøtt finer/MDF (fiberplate med middels tetthet)
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert
  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  370021800059075
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Sett ned kaffekoppen
  Grunnet sin størrelse, er sidebordet veldig enkelt å flytte rundt. Flytt det foran sofaen din, eller bruk det til laptop, for et mellommåltid, eller for å sette ned kaffekoppen på.
 • Stabilitet
  Den tunge metallsokkelen gir stabilitet og sikrer at bordet ikke tipper over når du plasserer laptopen eller en middagstallerken på det.
 • Organisk utseende
  Den individuelle og organiske formen gir Basel-sidebordet et naturlig utseende. Dette betyr at ikke to er helt like, og at du får ditt eget personlige og vakre bord.

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

9E1EA269-7386-426C-B395-1DDAC2291432

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E