DESIGN SALE - 20% rabatt på hele kolleksjonen Les mer
Barcelona

Barcelona funksjonelt sofabord med oppbevaringsplass

Bordplate
Bein

Personnaliser vos meubles

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Som vist 9 299,00
7 439,20
Det handler om dynamikk. Den moderne Barcelona sofabordet er designet med iøynefallende funksjoner, delikate detaljer og fantastisk funksjonalitet. Hev den slanke bordplaten til den perfekte høyden for en avslappet middag eller for å avdekke skjulte oppbevaringsrom, og la designet tilføre en moderne look til stuen din.
 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 35½/49½ cm
  Utvidet høyde: 49½ cm
  Lengde: 110/124 cm
  Utvidet lengde: 124 cm
  Bredde: 80/94½ cm
  Utvidet bredde: 94½ cm
  Bordplate – tykkelse: 2 cm
  Maks vektbelastning: 20 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Med innebygt oppbevaring
  • Bordplate kan heves for bruk i en høyere posisjon

  Materialer

  Bordplate: melamine/MDF (fiberplate med middels tetthet)/glass
  Ben/base: aluminium/melamine/sponplate

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert
  Ben/base: matt/lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Dette produktet er svært komplisert å montere, og vi anbefaler på det sterkeste at du drar fordel av vår profesjonelle monteringsservice. Hvorfor ta sjansen på å skade ditt splitter nye møbel? Våre erfarne medarbeidere vil levere produktet hjem til deg, sette det sammen, plassere det akkurat der du vil ha det og ta med seg emballasjen når de drar. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og kose deg!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  370037500115041
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

 • Barcelona
 • Barcelona
 • Barcelona
 • Barcelona
 • Barcelona
 • Barcelona
 • Barcelona
 • Barcelona
BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E