Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
- 20% på utvalgte produkter
Atlanta

Atlanta skap med skuffer og bokhylle

Nytt produkt
Atlanta

Atlanta skap med skuffer og bokhylle

Med Atlanta får du et fleksibelt og skreddersydd oppbevaringssystem. Miks og match forskjellige enheter, størrelser og farger og skap en perfekt løsning for rommet ditt. Atlanta er skapt for å forbedre stilen og funksjonaliteten i alle rom.
Materiale
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 15 690,00
18 790,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 88½ cm
  Bredde: 172 cm
  Dybde: 45 cm
  Maks vektbelastning: 60 kg

  Nøkkelfunksjoner

  Antall skuffer: 4
  • Med soft-close skuffer
  • Endre eller omorganiser modulene for å endre utseendet
  • Med fullt uttrekk

  Materialer

  Base skap: valnøtt finer/sponplate
  Front: valnøtt finer/sponplate
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Base skap: lakkert
  Front: lakkert
  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Vi anbefaler alltid at du følger monteringsanvisningen som følger med produktet du har kjøpt for å sikre riktig montering av produktet. Noen varehus tilbyr montering som en ekstra tjeneste du kan kjøpe. Kontakt ditt lokale varehus dersom du er interessert i dette.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3820AU000059A02
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Meget fleksibel
  Atlanta er et fleksibelt modulsystem med moduler for oppbevaring og myke sitteplasser, som alle kan tilpasses til dine eksakte behov.
 • Se alt
  Atlanta leveres med solide skuffer og full forlengelse, noe som gir deg god oversikt.
 • Forretninger eller fornøyelse?
  Atlanta løser behovene dine for oppbevaring og sitteplasser, både hjemme og på jobb. Designen er vakker fra alle vinkler og kan plasseres frittstående i for eksempel store kontormiljøer.
 • Skap et unikt uttrykk
  Atlanta er tilgjengelig i forskjellige farger og størrelser, slik at du kan skape et så rolig eller livlig uttrykk som du ønsker.
 • En myk puff
  Den myke sittedelen av Atlanta består av en puff med myk møbeloverflate og avslappede sømdetaljer. En ryggpute kan legges til for å gi økt komfort dersom puffen står lent mot en oppbevaringsmodul eller vegg.

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

B9AA0302-E9C4-4A4C-B395-790B1DD43DBC

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831