Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
Athena

Athena fotskammel

Athena

Athena fotskammel

Inviterer deg til å legge beina høyt, puste inn og slippe alt stresset som har bygget seg opp gjennom dagen. Athena puff er slående med tanke på sin myke og feminine form, og er en perfekt match til Athena liggestol. Sett dem sammen for å skape ditt eget, personlige tilfluktssted.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 4 019,00
4 249,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 42 cm
  Bredde: 53 cm
  Dybde: 46 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: 64% polyester 36% viskose
  Ben/base: solid eik/stål
  Ramme: kryssfiner
  Sete: Sete topp: 30 kg/m3 HR skum/ 23kg/m3 HS skum
  Suspensjon: Kryssfiner
  Stoff foring: Sponbond (80g/m2)

  Overflate/finish

  Ben/base: lakkert

  Designer

  Frans Schrofer

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  406013300284058
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Møt designeren

Frans Schrofer er en av de fremste nederlandske møbeldesignerne og driver det innovative designhuset “Studio Schrofer”. I sitt design fokuserer han på å "skape verktøy for hverdagslivet" og har alltid funksjon, estetikk og ergonomi i tankene. Varemerket hans er moderne design med en vri som er tydelig i de uventede formene i møbelkonseptet hans.

B924B11A-1FD5-4F3B-B02F-A87C9F6B3886

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831