Adelaide

Adelaide stol med svingfunksjon og hjul

Add to cart options
3.349,00
På jakt etter noe annet? Besøk en av våre butikker, og vi hjelper deg å finne akkurat det du leter etter.
124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53
Den legendariske Adelaide stolen gir deg kurver, komfort og karakter samlet i ett. Med en grasiøs, organisk form og en enestående komfort, vil denne moderne stolen slå an en elegant tone i hjemmet ditt. Den roterende platen med hjul gjør denne stolen veldig fleksibel, og den kan dermed brukes både som spisestol og kontorstol. Samtidig understreker det velformede setet uten vattering de rene linjene og den minimalistiske formen. Armlener som følger formen på setet tilfører både komfort og en luksuriøs atmosfære til spisestuen din.
  • Produktdetaljer

    Dimensjoner og vekt

    Høyde: 87/48½ cm
    Bredde: 60 cm
    Dybde: 58½ cm
    Sittehøyde: 49 cm
    Maks vektbelastning: 125 kg

    Nøkkelfunksjoner

    • Med sving funksjon
    • Montert med hjul for kontorstol funksjon

    Monteringsveiledning

    Montering

    Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

    Designer

    Henrik Pedersen

    Varenummer

    4020131D0470137
  • Kjøper våre møbler

    LEVERING & MONTERING

    For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

    LEVERINGSTID

    I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

    ORDER endring eller avbestilling

    Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

    RETUR

    Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

    NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

    Reklamasjon

    Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

    PRISER

    Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

  • Adelaide
  • Adelaide
  • Adelaide
  • Adelaide
  • Adelaide
BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E