Adelaide

Adelaide barstol

Populært
Adelaide

Adelaide barstol

Hopp oppå! Med sitt elegante preg og sin formfulle skjønnhet, vil Adelaide barstol få deg til å bli forelsket i kjøkkenet ditt på nytt. Denne moderne barstolen forener kurver og karakter med sublim komfort, og en stødig base du kan hvile beina på. Det velformede setet uten vattering er enkelt å rengjøre og understreker de rene linjene og den minimalistiske formen som gjør Adelaide så ikonisk.
Størrelse
Sete
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
2 369,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 104½/75 cm
  Bredde: 53½ cm
  Dybde: 53 cm
  Sittehøyde: 75 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sete: polypropylen
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4020075B0120137
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Ergonomisk design
  Setet har en ergonomisk design som sikrer at du sitter behagelig – også under lange middager.
 • Sterk sokkel
  Den sterke sokkelen til Adeleide-barstolen gir god støtte til føttene og sikrer en stabil og komfortabel sittestilling.
 • Flere høyder og design
  Sokkelen er tilgjengelig i både tre og stål. Begge soklene finnes i to høyder slik at du kan velge den riktige alternativet til hjemmet ditt.

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

41DEDCDF-515E-466C-839D-E706211CF4C5

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E