Tekstiler

 • Alle tekstiler

  Lag på lag med myke tekstiler, farger og tekstur fra et bredt spekter av puter og pledd i alle slags materialer, farger og mønster for å passe til din stil. Vi har så mange stiler å velge mellom og våre interiør designere vil gledelig guide deg til "the perfect look".
 • Blandete puter

  Våre puter har alt fra delikate tekstiler til grafiske trykk i kraftige farger. Gled deg over unike puter laget i vintage stoff, så vel som design med skinnende metaller eller eller geometriske mønster. Mix og match for å lage din helt personlige stil.
 • Standard puter

  Gå for puter du kan bruke nesten over alt. Vårt utvalg inkluderer duse pastellfarger, rene fargealternativer og eksklusive materialer. Bruk putene hver for seg, eller sett sammen grupper av puter for et mer uttrykksfullt design.
 • Puffer

  Bruk morsomme små puffer for å lage et flott lite område å sitte når alle stolene er opptatt. Delikate materialer og detaljer gjør disse små setene til karakteristiske, funksjonelle elementer i rommet ditt.
 • Pledd

  Kryp under våre myke pledd i lekre materialer og farger. Eller velg mer kule mønstre og kraftige toner hvis du vil skape litt mer liv i rommet.
 • Sengetepper

  Våre dekorative sengetepper fås i ulike farger og mønstre. Skap en lun atmosfære med vatterte sengetepper i myke pastellfarger, eller velg et vendbart sengeteppe hvis du vil ha flere fargealternativer.

 • Saueskinn

  Legg saueskinnet over en stol, legg det på benken i gangen for et mykere underlag eller la tærne dine synke ned i det, i favoritt fotskammelen din. Velg mellom de nydelige fargene på disse langhårede saueskinnene.
 • Voksduker

  Dekk og beskytt bordet ditt med en voksduk av premium kvalitet. Kvalitet er fremragende med en nydelig glans som er både hardfør og motstandsdyktig mot flekker, samtidig som den beholder sin nydelig, myke overflate. Alle de ulike mønstrene  og fargene er tilgjengelige i ulike lengder.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå