Galleri

 • Alle gallerier

  Vår galleri kolleksjon tilbyr alt fra virkelig abstrakte malerier til elegant glasskunst og humoristiske illustrasjoner. Oppdag alle kreasjonene og vær sikker på at du finner noe som snakker til akkurat deg.

 • Malerier

  Vår galleri kolleksjon tilbyr alt fra virkelig abstrakte malerier til elegant glasskunst og humoristiske illustrasjoner. Oppdag alle kreasjonene og vær sikker på at du finner noe som snakker til deg.
 • Foto og glasskunst

  Utrolige fotografier og glasskunst inviterer deg til en verden av nydelig natur eller kul grafikk og industrielt uttrykk. Se den store kolleksjonen her.
 • Litografitrykk

  Gled deg over de elegante og lette uttrykkene disse litografitrykkene har, på veggen din. De er perfekt til de kule gråtonene og de delikate pastellfargene på interiøret i hjemmene våre akkurat nå.

 • Canvas trykk

  Unike abstrakte mønster, "statements" og fotografier er trykket på canvas og forvandles til sterk uttrykksfull kunst på veggen din. Det er mange ulike motiv å velge mellom fra vår kolleksjon.

BESTILL GRATIS KATALOG HER

NESTE ÅR. UTE NÅ.

BoConcept Design katalogen 2017 er ute nå! 164 sider med nye produkter, inspirerende interiør, innovative løsninger og nøkkel trendene for året som kommer.

Bestill din gratis katalog