Customer: Rheinpraxen in Düsseldorf, Germany

Project type: Waiting area

Challenge: Many people find a visit to the doctor to be stressful. Rheinpraxen wanted to change this by redesigning the interior of the waiting area.  

Solution: By removing the old and dark furniture that made the waiting area tight and narrow, a new interior concept could be made. Modern and bright products now create the feeling of a bigger waiting area and a touch of home. Both patients and employees are convinced of the positive effect that the changes in the interior has had on the environment. This cooperation has additionally resulted in further collaborations with other Rheinpraxen practises in different locations.

Interested in more information?

Let our dedicated Contract staff call you

*
*
*
*
Flexible delivery and assembly
24 months warranty
Multi-functional design
Custom made