Spisestue bord - Kvalitet fra BoConcept

Runde spisebord kan tilføre masse av stil og plass til din spisestue

Se flere spisestue bord her

Det er enkelt å presse inn en ekstra gjest på et rundt spisestuebord. På den andre siden kan et firkantet spisebord plasseres inntil veggen for å spare plass.

Få festen i gang med et spisebord som er enkelt å trekke ut for å romme alle dine venner. Og du trenger ikkje gå frå spisebordet etter middag. Nyt selskapet mens man sitter sofa spisestoler som kan justeres bakover med et enkelt trykk.

Bruk stemningslys for å understreke spesielle elemter i rommet. Fokuser på tingene som gir rommet atmosfære og karakter.

Den grunnleggende belysningen må sørge for at hele rommer er opplyst. Du kan bruke spotter, fluoriserende lys eller taklamper, men vær alltid klar over hvilke lyspærer du kjøper til lampene. Det er en stor forskjell mellom kaldt og varmt lys - du bør undersøke det før du kjøper.

Engasjement og nøyaktighet er det som driver menneskene bak BoConcept, uansett om de designer en veggreol, leder et team eller driver en butikk. Vårt felles mål er å gjøre moderne design møbler tilgjengelig for den moderne kunden.

Sammen med best mulig veiledning frå våres salgspersonale og interiørkonsulenter, forsikrer konseptet vårt at kunden får en unik handleopplevelse og en optimal løsning for hjemmet sitt.